Onze Services

Webdesign

Er is een splitsing ontstaan in webdesign, websites die gretig gebruikmaken van templates en weinig tot geen persoonlijkheid hebben versus uniek maar duurder maatwerk design. Wij raden een uniek design aan, ontwikkeling van dit soort thema's kan bijna even snel met de juiste kennis en kunde.

Wij werken met WordPress, Craft CMS en Django om makkelijk te beheren maar unieke websites te maken voor bedrijven, evenementen, organisaties, etc.

E-commerce

Wij ontwikkelen unieke E-commerce oplossingen in WooCommerce, Magento en Craft Commerce. Voorop staat een snelle, veilige en aantrekkelijke gebruikerservaring voor de gebruiker. Als opdrachtgever is echter support, onderhoud en strategische advies belangrijk. Een succesvolle E-commerce oplossing kan dagelijkse kleine en grote vragen opleveren, wij staan klaar om deze te beantwoorden.  

Maatwerk

Prototype of afgewerkt online software product? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen complexe applicaties die online of via een app gebruikt kunnen worden. Wij werken met Angular, Ionic, Django en nog veel meer om uw idee tot leven te roepen. Daarnaast verzorgen we ook de benodigde schaalbare hosting en support. 

Online Strategie & Marketing

Begin niet zonder het speelveld te verkennen. Wij onderzoeken graag wat uw concurrenten doen en waar de mogelijkheden liggen voor online adverteren en beter gevonden te worden in Google en Bing. Daarna zetten we uw SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) graag op.