Services

Webdesign

Er is een splitsing in webdesign: 

  • Design op basis van templates met weinig tot geen persoonlijkheid 
  • Uniek maar duurder maatwerk design. 

Wij raden een uniek design aan, ontwikkeling van dit soort thema's kan bijna even snel met de juiste kennis en kunde.

Wij werken met WordPress, Craft CMS en Django om makkelijk te beheren, maar unieke websites te maken voor bedrijven, evenementen, organisaties, etc.

Lees meer over WordPress

E-commerce

Wij ontwikkelen unieke E-commerce oplossingen in WooCommerce, Magento en Craft Commerce. Voorop staat een snelle, veilige en aantrekkelijke gebruikerservaring voor de gebruiker. Als opdrachtgever is echter support, onderhoud en strategische advies belangrijk. Een succesvolle E-commerce oplossing kan dagelijkse kleine en grote vragen opleveren, wij staan klaar om deze te beantwoorden. Wilt u een webshop starten of verbeteren? Bekijk eens onze checklist voor webshops:

Webshop Checklist

Maatwerk

Prototype of afgewerkt online software product? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen complexe applicaties die online of via een app gebruikt kunnen worden. Wij werken met Angular, Ionic, Django en nog veel meer om uw idee tot leven te roepen. Daarnaast verzorgen we ook de benodigde schaalbare hosting en support. 

Online Strategie & Marketing

Begin niet zonder het speelveld te verkennen. Wij onderzoeken graag wat uw concurrenten doen en waar de mogelijkheden liggen voor online adverteren en beter gevonden te worden in Google en Bing. Daarna zetten we uw SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising) graag op. 

Lees meer over SEO & SEA

Onderhoud & Optimalisatie - SLA

Uw website staat online, maar deze moet ook veilig, snel en bereikbaar blijven. We zijn graag een partner voor de lange termijn, we zorgen voor de randvoorwaarden, maar ook voor optimalisatie en groei. We blijven kijken naar uw statistieken, prestaties op Google en houden goed bij over er updates beschikbaar zijn voor de gebruikte systemen.

Lees meer over onderhoud en SLA's