Over Ons

Webroots bestaat sinds augustus 2008, we hebben door de jaren heen honderden websites online gezet, onderhouden en geoptimaliseerd. We kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij we niet alleen iets ontwerpen en maken, maar ook onderhouden en stap voor stap optimaliseren.

Team

Arno Gregorian, MSc

Als full-stack developer ben ik geïnteresseerd in een brede set aan technologieën, van front-end frameworks zoals Angular tot aan backendsystemen zoals Django. Ik ben al meer dan 10 jaar ondernemer, houd van design, piano, scouting en nog veel meer. Verder heb ik aan de Universiteit Utrecht de master Business Informatics afgesloten met een onderzoek naar datamining voor sociale netwerken. 

LinkedIn

Naomi Arnoldussen

Opgeleid als Grafisch Vormgever duik ik graag in de trends en innovaties op het gebied van design. Ik word graag uitgedaagd in het vormgeven van nieuwe items en websites. Met mijn design-ervaring op het gebied van e-commerce help ik nieuwe webshop-owners graag opweg. Mijn afgeronde opleiding als Foodstyliste verbind mijn twee passies met elkaar: design en food. Mijn huis ruikt dan ook vaak naar versgebakken taarten en koekjes, daarnaast fotografeer ik deze ook graag.

LinkedIn